ACOUSTIC PANELS

 

Korkeat tilat ja kovat pinnat vaativat rinnalleen akustoivia pintoja. Ääntä absorboivien pintamateriaalien käyttö parantaa tilan akustiikkaa ja lyhentää jälkikaiunta-aikaa.

Ekaterina Kosonen tuo kuvataiteen keinoin uuden ratkaisun akustointiin, lopputuloksena on kaunis akustiikkalevymallisto joka toimii sisustuselementtinä sekä kätkeää sisälleen tärkeän hyödyn.

 

 

Akustiikkalevylle toteutettu taidemaalaus toimii sekä kodin sisustuselementtinä että tehokkaana äänenvaimentajana. Teoksen avulla saa luotua tilaan helposti hiljaisuutta eivätkä häiritsevät äänet pääse etenemään.

Akustiikkalevymallisto pitää sisällään abstraktitaideteoksia joissa on luovia kuvioimisratkaisuja sekä harmonisia sävyjä. Voit valita mieleisesi taideteoksen mallistosta suoraan, tai toivomasi teos voidaan valmistaa kotiisi sopivaksi. Ottamalla yhteyttä voimme suunnitella ja toteuttaa akustokokonaisuus joka sopii persoonaasi, sekä sisustukseesi.

 

 

Akustiikkalevymallistoon kuuluvan yhden teoksen standardimitat ovat 60×120 cm. Lisäämällä teoksia yhteen saa halutessa muodostettua upean kollaasin sekä tarpeesi mukaisen akustiikan.

Akustiikkalevy siis eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti. Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa ja pinta maalattua lasihuopaa. Taideteos on maalattu erittäin hienohiukkaisella maalilla joka ei muuta levyn akustoivaa pintaa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voimanlähteenä WordPress.com.